Bed & Breakfast

In landelijke omgeving

Bent u op zoek naar een Bed & Breakfast in een landelijke omgeving, dan bent u bij ons van harte welkom! Onze verbouwde boerderij heeft een aantal luxe kamers met heerlijke bedden en een eigen douchegelegenheid. Daar komt u vast en zeker tot rust. U kijkt uit over de weilanden en wat dacht u van de stilte om u heen?

Het ontbijt wordt geserveerd in de ruime ontbijtzaal. En ook daar kijkt u uit over de landerijen. Beter kunt u toch niet aan de dag beginnen?Fietsen, wandelen en gezellig winkelen in de Hanzesteden

De omgeving biedt tal van mogelijkheden om u te vermaken. Heerlijke fietstochten door het Sallandse landschap of - via het pontje over de IJssel – naar de Veluwe. Ook de Hanzesteden Deventer en Zwolle zijn zeker een bezoek waard. Vanwege de historische binnenstad maar ook vanwege de gezellige winkels en terrassen. Houdt u van wandelen? In de omgeving zijn diverse mooie wandelroutes uitgezet, onder andere langs de IJssel.


Wellness

En wilt u- na een al dan niet drukke dag - gebruikmaken van onze wellness-faciliteiten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Visit our online shop

Bezoek ook onze webshop

Contact Details:

Premdani Ayurveda Clinic

Kotterikstraat 2

8121 RH Olst

T: 0570 - 564 636

E: ayurvedapremdani@icloud.com

Contact form

Business Hours:

Mon - Fri: 10.00 – 17.00

Sat – Sun: closed