B&B

Bed & Breakfast

In landelijke omgeving

Bent u op zoek naar een Bed & Breakfast in een landelijke omgeving, dan bent u bij ons van harte welkom! Onze verbouwde boerderij heeft een aantal luxe kamers met heerlijke bedden en een eigen douchegelegenheid. Daar komt u vast en zeker tot rust. U kijkt uit over de weilanden en wat dacht u van de stilte om u heen?

Het ontbijt wordt geserveerd in de ruime ontbijtzaal. En ook daar kijkt u uit over de landerijen. Beter kunt u toch niet aan de dag beginnen?

Fietsen, wandelen en gezellig winkelen in de Hanzesteden

De omgeving biedt tal van mogelijkheden om u te vermaken. Heerlijke fietstochten door het Sallandse landschap of – via het pontje over de IJssel – naar de Veluwe. Een overtocht met het Kozakkenveer bij Veessen is onvergetelijk. Wilt u meer weten over deze omgeving? Breng dan eens een bezoek  aan het infocentrum IJssel Den Nul. Van daaruit heeft u ook een prachtig uitzicht over het gebied. Ook de Hanzesteden Deventer en Zwolle zijn zeker een bezoek waard. Vanwege de historische binnenstad maar ook vanwege de gezellige winkels en terrassen. Houdt u van wandelen? In de omgeving zijn diverse mooie wandelroutes uitgezet, onder andere langs de IJssel.

Tarieven:

2-persoonskamer voor 1 persoon met ontbijt: € 80,-
2-persoonskamer voor 2 personen met ontbijt: € 110,-

 

Wellness

En wilt u- na een al dan niet drukke dag – gebruikmaken van onze wellness-faciliteiten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!