HSP

Hydration Station – Spajet

Relaxen, ontgiften, reinigen

Werking

Een Hydration Station sessie is een vorm van relaxen.

Het lichaam reinigt zelf en ontgift. De stoom wordt aangevuld met heerlijke geurstoffen en is verrijkt met mineralen en anti-oxydanten. De Hydration Station is vochtiger en minder warm dan een sauna. Ideaal voor mensen die uit zichzelf minder gemakkelijk zweten.

Genieten

Een milde warmteprikkel verspreidt zich over het hele lichaam. De aangename warmte van de stoom opent de poriën, reinigt de huid, stimuleert de bloedsomloop en voert afvalstoffen uit het lichaam.

Voordelen

De positieve impulsen van een Hydration Station sessie werken nog dagen door. De stoom activeert de celstofwisseling en de bloedvaten verwijderen zich voor een betere doorbloeding, waardoor de zuurstoftoevoer wordt verhoogd. Dit alles heeft een ontspannend effect. Vochtige warmte ontspant het spierenstelsel, vergroot de elasticiteit van bindweefsel en spieren, werkt pijnstillend, ontspant verkrampte spieren, verzacht licht reumatische aandoeningen en verhoogt gewricht- en spiermobiliteit. De productie van afweerstoffen stijgt en de nieren worden aangemoedigd tot een versterkte afbouw van gifstoffen. Het lichaam ontgift. De microfijne nevel bevochtigt de huid, de poriën openen. De huid wordt letterlijk schoongespoeld, ze wordt zachter en schoner. De stoom ontspant de psyche. De werking is vergelijkbaar met die van een sauna, maar dan zachter.

Huidversteviging

Voordelen

Dankzij een Hydration Station sessie van 30 minuten is de huid gehydrateerd en zacht.

Voorafgegaan aan een massage of lichaamsbehandeling, zal uw Hydration Station ervoor zorgen dat uw resultaat intenser wordt en een beter en aangenamer resultaat opleveren.

Frequentie

Eenmaal per week is ideaal voor een goede ontgifting, reiniging en hydratering.

De combinatie met een lichaamsbehandeling, een massage of een bruiningsessie verhoogt de algemene tevredenheid en resultaat maar is geen must op zich.

Afslanken- verstevigen-cellulite

Hydration Sessie is ideaal voor de afslanking en huidversteviging. 3 sessies per week zijn een minimum gedurende 4 weken. Gebruik hiervoor tijdens de sessie een Body Contouring crème en volg een gezond dieet. Hydrostation sessie is de perfecte aanvulling tijdens een dieet, beweging of fitness.

Anti-cellulite

Een Hydration Station sessie voorafgaand aan een bruining verlengt je bruining resultaat en zorgt bovendien dat je 2 a 3 tinten bruiner wordt en blijft na een sessie. De hammam stoom wordt, zacht maar intens, via hydrofusie en warmte, op het lichaam aangebracht.

Het massagevibratiebed werkt relaxerend en laat alle spanning en stress wegvloeien. (aanpasbaar van zacht naar intens)

Tijdens de sessie wordt het lichaam benevelt met een hydraterende en voedende stoom, doordrenkt met vitaminen en natuurlijke anti-oxydanten.

Het lichaam relaxt, wordt in balans en evenwicht gebracht dankzij de LED.

Chromotherapie

Het bed en hoofdsteun zijn zacht en comfortabel. Een aanpasbare ventilator zorgt voor afkoeling op het gelaat. De zachte muziek maakt het relaxen compleet.