0570 56 46 36

Meditatie

Meditatie begeleiding door docente Petra van der Beek van de Spirituele Academie Brahma Kumaris afdeling Zwolle.
Kosten: vrijwillige bijdrage.Tijden: iedere tweede en vierde donderdag van de maand.Van 10.00 -18.00 uur is er een kosteloze meditatiecursus, graag aanmelding voor deelname hieraan.

Deze cursus bestaat uit 5 lessen.
038 ? 426 54 50
zwolle@nl.bkwsu.org

RAJA YOGA MEDITATIE

Je bewust te zijn van je oorspronkelijke spirituele zelf en zielsbewust te leven. Je dagelijks op te laden door een spirituele verbinding met God als Bron. Te leven vanuit een geweldloze visie en met besef van rechtvaardig handelen.

Bovenstaande aspecten vormen het hart en de essentie van de Raja Yoga lessen die door de Brahma Kumaris worden gegeven, bestaande uit spirituele kennis en praktische beoefening van een open-ogen-meditatie waarbij geen gebruik gemaakt wordt van specifieke lichaamshoudingen, ademhalingstechnieken of mantra?s.

Spiritueel bewust te zijn betekent dat je je niet langer verliest in angst of afkeer of zwelgt in zelfmedelijden. Je loopt niet weg voor moeilijkheden of verantwoordelijkheden maar je handelt vanuit inzicht in het effect van je handelen. Deze geaarde vorm van spiritualiteit verwijdert illusies over de schaarste en afgescheidenheid van je bestaan en brengt je terug naar je volledigheid. Je gaat boven macht en onmacht uit en leeft vanuit authentiek en spiritueel zelfbewustzijn met vrede, liefde en geluk.

 

WhatsApp chat