+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Last van allergieën? Laat je behandelen met NAET!

Heb je last van allergieën en wil je daar eindelijk eens van af? Kom dan langs bij de Premdani Ayurveda Clinic in Olst. Wij behandelen allergieën en overgevoeligheden (intoleranties) met de NAET-methode, in combinatie met marmapuncture. Het is een natuurlijke, oosterse geneeswijze waaraan geen medicijnen te pas komen en die voor iedereen geschikt is.
Het resultaat is verbluffend: vaak verdwijnt de allergische reactie al na één behandeling!

Mensen die last hebben van allergieën voelen zich vaak niet lekker en vermoeid.
In veel gevallen blijkt de oorzaak ervan een overgevoeligheid te zijn voor bijvoorbeeld voedingsstoffen, medicijnen, stoffen die in de lucht zitten, pollen, chemische bestanddelen waarmee men in aanraking komt, enz. enz. Op termijn kunnen allergieën ook diverse aandoeningen veroorzaken zoals astma, migraine, eczeem, huidklachten, slaapstoornissen, darmproblemen (zoals prikkelbare darmsyndroom PDS en Leaky Gut syndroom), rugklachten, hormonale stoornissen enz.

Met de NAET-methode worden de allergieën effectief en relatief eenvoudig aangepakt.
In onze praktijk passen we deze methode al jarenlang en met succes toe. Eerst testen we welke allergie de problemen veroorzaakt. Vervolgens krijgt de patiënt een buisje in de hand met de stof die de allergie veroorzaakt (het allergeen). Daarna worden specifieke marmapunten (acupunctuurpunten) geactiveerd. Na de behandeling mag de patiënt minimaal 25 uur niet in aanraking komen met het allergeen. Het resultaat is verbluffend: vaak verdwijnt de allergische reactie al na één behandeling. Afhankelijk van het aantal allergieën en de ernst ervan kunnen meer behandelingen noodzakelijk zijn.

Let op: als u behoort tot de vele mensen die in de lente last hebben van allergische reacties, dan kunt u in de lente niet met de NAET-methode behandeld worden. Immers, essentieel voor het slagen van de behandeling is dat u minimaal 25 uur niet in aanraking komt met het allergeen. Wij raden u dan ook aan om in een ander seizoen de NAET-behandeling te volgen.

Wilt u af van uw allergische reacties? Maak dan een afspraak in onze kliniek.

 

 

 

 

 

 

 

 

WhatsApp chat