+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

PDS (Prikkelbare Darmsyndroom)

Nadat bij mij afgelopen zomer PDS geconstateerd werd heb ik mijn voeding aangepast en meer rust genomen. Er trad geen verbetering op; het ging eigenlijk slechter, ik was futloos, had buikpijn, hoofdpijn, slecht slapen en tergend moe.  Na een tip van een buurvrouw (die bij Ayurvedische dokter Etienne Premdani in Olst geweest is voor een darmspoeling) heb ik de “stoute schoenen” aangetrokken en een afspraak gemaakt voor een 1e consult bij dokter Etienne Premdani, Ayurvedisch geneesheer.

Vanaf het eerste moment was er warmte en hartelijkheid. Er werd ruim (1,5 uur) de tijd genomen om de reden van mijn komst te bespreken. Tijdens het consult werd er bloed afgenomen en de resultaten meteen besproken en… het belangrijkste het behandelplan.

Ik ben nu ruim 6 weken verder, heb een maand moeten “ontzuren” en “ontgiften”, (pillen, poeders, drankjes, olie, etc. etc.) en een aantal darmspoelingen gehad. Beena Premdani, de vrouw van Etienne, doet de darmspoelingen, net zo’n lief mens als de dokter, begaan, geïnteresseerd en kundig. Ik heb het boek “Ayurveda, het juweel der geneeswijzen” gekocht, geschreven door dokter Premdani, om me te verdiepen in waar ik mee bezig ben en ja tegen gezegd heb. Er gaat een wereld voor mij open…..

Resultaat: bloedwaardes enorm verbeterd, darmen vrijwel schoon, 6 kg. afgevallen (zonder moeite) en ik begin weer wat energie te krijgen…… ik ben blij!!!! Het is zo fantastisch dat ik nu al zo veel resultaat en baat heb bij de behandeling. Ik moet veel “rommel” opruimen in mijn lijf, en ik ben er nog niet, maar de start is boven verwachting en ik ga door, heb 100% vertrouwen in deze bijzonder aardige, kundige en betrokken arts!!!

We leven in een hysterische wereld, willen alle ballen in de lucht houden, maar lopen onszelf voorbij. Wat heb je aan een topbaan, goed salaris, mooi huis, snelle auto als je lichaam niét meer functioneert?

“We kunnen vooral goed werken maar goed leven????”

Ik ben blij dat ik dr. Premdani gevonden heb, ben bezig om mijzelf te resetten, geef mezelf aandacht, ben bewust aan het leven en goed voor mijn lichaam en geest aan het zorgen. Volgende week krijg ik een Ayurvedische massage van 2 uur, ik verheug me er nu al op. Met plezier heb ik mijn eerste ervaring dan ook op papier gezet, in de hoop dat mensen, die net zoals ik omgevallen zijn qua lichaam en geest, de weg weten naar deze bijzondere arts, ik gun het iedereen!

Andrea van Leeuwen

 

WhatsApp chat