Team Premdani

Het Premdani Team

Het Premdani Ayurveda Clinic team bestaat uit een vaste kern van Etienne, Mitzi en Judith. Op deze pagina maken zij alvast graag kennis met u. Uiteraard staan zij u met raad en daad terzijde tijdens uw bezoek aan de Premdani Ayurveda Clinic te Olst.

Vaidya Etienne Premdani

Etienne Premdani heeft tot aan zijn tweede doctoraat geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam en als co-assistent gewerkt aan de Universitaire Instelling Antwerpen (UIA). Naast zijn opleiding als klinisch-medisch analist (HBO-A) heeft Etienne Premdani praktijkervaring opgedaan in het VU ziekenhuis te Amsterdam en het Liduina ziekenhuis te Purmerend.

Etienne Premdani is in zijn laatste studiejaar geneeskunde overgestapt op de studie Ayurveda. Hij heeft een volledige opleiding genoten aan The Ayurveda Open University Poona in India, waar hij zowel de graad “Doctor of Ayurvedic Medicine” (MD Ayurveda) als de titel “Vaidya” (diploma Ayurveda Visharada) behaalde (“Vaidya” betekent “Ayurvedisch dokter”). Om zijn kennis op het gebied van Ayurveda up-to-date te houden, is Etienne Premdani verplicht elk half jaar in India bijscholingscursussen en seminars te volgen van Prof. Dr. P.H. Kulkarni, hoofd van de Ayurveda Open University Poona. In april 2006 heeft hij de Dhanvanatari Award gekregen in Australië. In mei 2008 heeft hij de titel Parangat, master of Ayurveda behaald aan de European Ayurveda Academy.

Etienne Premdani heeft ook zijn PG (Post Graduate) in Ayurveda behaald op de Middlesex University in London.

Tijdens zijn studie geneeskunde heeft Etienne Premdani eveneens twee jaar natuurgeneeskunde gevolgd bij de ABNG (Artsenvereniging voor Biologische en Natuurlijke Geneeskunde). Verder heeft hij het orthomoleculaire SOE-certificaat behaald en nog andere disciplines bestudeerd op het gebied van de natuurgeneeskunde, zoals Chinese acupunctuur en homeopathie. Ook heeft hij de volledige opleiding gevolgd bij het NAET-instituut van dr. Devi Nambudripad in Amerika. Vanaf 1987 is Etienne Premdani tevens de officiële vertegenwoordiger van het Amerikaanse Bradford Research Institute. Dit gerenommeerde instituut heeft o.a. als doel het geven van opleidingen op het gebied van de Levend Bloed Analyse (LBA).

Etienne Premdani.

Vaidya Etienne Premdani

Parangat, Master of Ayurveda, European Ayurveda Academy
Post-graduate Ayurveda, Middlesex University, London
Doctoraal 2 Geneeskunde, VU, Amsterdam, Co-schappen Universitaire Instelling Antwerpen.
Gediplomeerd voor de REGISTEROPLEIDING MEDISCHE BASISVAKKEN volgens de PLATO eindtermen en opgenomen in het ABITURIËNTENREGISTER van het CPION

Judith

Judith is een zeer ervaren telefoniste / receptioniste en al geruime tijd werkzaam bij de Premdani Ayurveda Clinic. Zij verwelkomt u met een vriendelijke glimlach en een warm kopje thee.

Mitzi

Mitzi heeft de Ayurvedische massagecursus in 2004 afgerond. Haar interesse voor Ayurveda en natuurgeneeskunde heeft haar daarna niet meer losgelaten.

Ze heeft zich bekwaamd in allerlei massagetechnieken zoals de Chinese: de Tuina en Shiatsu. Maar ook de Thaise en de kruidenstempelmassage.

Ze vindt het belangrijk met aandacht en vanuit het hart te masseren. Inmiddels werkt ze al enige jaren bij ons en draagt ze zorg voor de Pancha Karma, de Pinda Sweda, de Abhyanga en de Shirodhara.