0570 56 46 36

HHP massage matras

Tijdens de behandeling op de HHP medische massage matras, kunt u uw kleren (gemakkelijk zittende kleren zonder ritsen of scherpe voorwerpen) gewoon aanhouden.

De HHP medische massagematras is speciaal ontwikkeld voor mensen met rugklachten, reuma, artrose, fybromyalgie en stress. Daarnaast helpt de massagematras ook bij slaapstoornissen en spijsverteringsproblemen.

Werking

Diepe oscillerende trillingen en infraroodwarmte stimuleren de doorbloeding van het hele lichaam, tot in de kleinste haarvaatjes. Daarnaast worden op een subtiele en drukloze manier afvalstoffen losgemasseerd die vervolgens via het lymfesysteem afgevoerd worden.

Ontslak op celniveau

en breng het lichaam opnieuw in evenwicht met deze nieuwe methode!

Wij vragen veel van ons lichaam, vaak zonder het voldoende rust te geven. Een volle agenda, druk met werk of de thuissituatie, het houdt nooit op! Dit heeft gevolgen voor onze gezondheid. We zijn bereid om er wat aan te doen, maar vaak blijft het bij de buitenkant van ons lichaam. Maar begint schoonheid niet van binnenuit?

Afvalstoffen, ook wel slakken genoemd, hopen zich op in het lichaam.Door de aanwezige afvalstoffen, wordt het energieniveau van onze cellen verstoorden kunnen bepaalde lichaamsfuncties zoals die van de nieren, lever en darmen niet meer optimaal functioneren. Ons lichaam is vaak niet in staat deze hoeveelheid afvalstoffen uit zichzelf te verwijderen. De slakken in ons lichaam kunnen lichamelijke klachten tot gevolg hebben.

Waarom ontslakken?

Door de aanwezige afvalstoffen wordt het energieniveau van onze cellen verstoord en kunnen bepaalde lichaamsfuncties zoals die van de nieren, lever en darmen niet meer optimaal functioneren. Ons lichaam is vaak niet in staat deze hoeveelheid afvalstoffen uit zichzelf te verwijderen. De slakken in ons lichaam kunnen lichamelijke klachten tot gevolg hebben. Een van de mogelijkheden om ons lichaam te stimuleren deze afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen, is detoxen, ook wel ontslakken. Aqua Detox is de oplossing om op een veilige, praktische en vooral comfortabele manier het lichaam te ontslakken, de cellen te zuiveren en daardoor onze gezondheid te bevorderen!

De behandeling

U zit op een bank en zet de voeten in het voetenbad gevuld met warm water (om het bad zit een zak zodat de hygi?ne optimaal is.) De spiraalelektrode in het water produceert magnetische golven, die via de voeten worden overgebracht naar de lichaamscellen. De cellen gaan daarop afvalstoffen afscheiden. Na verloop van tijd ontstaat er een verkleuring van het water. Dit komt door oxidatie van het spiraal en de kleine hoeveelheid afvalstoffen die het lichaam inmiddels hebben verlaten via de?voeten. Het overgrote deel van de afvalstoffen gaat circuleren in het bloed en wordt via de organen gezuiverd en het lichaam uitgewerkt. De kleur van het

WhatsApp chat